Waarom bedrijven best investeren in een website?

webdesign kempgraphics geel westerlo ham laakdal Marketingbureau KEMP Graphics

Waarom bedrijven best investeren in een website?

Iedereen heeft ooit al wel eens is gesurft naar website. Het klinkt voor iedereen wel bekend in de oren. Maar de grote hamvraag voor bedrijven is, waarom ze er best in moeten in investeren. Hier geven we ‘the Big Five’ prijs van het online visitekaartje van een onderneming.

Online is het heden en de toekomst

Het online aspect is op korte tijd in ieders leven binnengewandeld. Niet enkel de jeugd, maar ook de volwassenen beginnen meer en meer het internet te ontdekken. Het is een handige tool voor iedereen.

Vindbaarheid online

Vroeger nam iedereen de telefoon en belde naar de onderneming, nu kunnen ze dankzij de websites die er tegenwoordig zijn informatie gaan opzoeken op de website van het bedrijf zelf. Als bedrijf zijnde is het echt het ideale visitekaartje!

Geloofwaardigheid

Om geloofwaardig over te komen is een betrouwbare, goed uitziende website essentieel. Nu deze tijd kom je vaak ook nog websites tegen die aanzien wordt als ‘louche’. Dit vermijden is als bedrijf zijnde  is toch vrij belangrijk. De belangrijke vertrouwensband is belangrijk tussen (potentiële) klant en bedrijf.

Meer bereik 

Als bedrijf heb je de noodzaak dat de mensen jouw bedrijf kennen. Dat ze hierover praten en liefst dat je een groot deel als promotors hebt (dit kan je analyseren met een marktonderzoek). Door middel van een website geef je de mogelijkheid dat je vindbaar bent op een zoekmachine. Hierdoor kan mond-tot-mond reclame ontstaat. Uit onderzoek is al eerder bewezen dat dit deze het efficiëntst is.

Interactie met social media

Buiten het feit dat een website jouw online visitekaartje is, kan het ook nog handig zijn om je social media te koppelen. Hierdoor creëer je een connectie met je klant en kan je interactie creëren tussen website en social mediakanaal. De verwijzingen kan makkelijk toegevoegd worden en hierdoor krijg je ook meer websitebezoekers.

Weet je niet hoe je jezelf best kan profileren op het net? Vragen of hulp nodig om jouw onderneming te laten schitteren in de online wereld? KEMP Graphics helpt met het ultieme visitekaartje op het internet! Let’s be “uniek”!

Ontdek Meer tips

Recente blogposts

Deel uw verhaal met ons

kemp wit

Adres De Kempen

Email info@kempgraphics.be

Telefoon +32 498 48 00 45 

 

Het Marketingbureau uit de Kempen

Marketingbureau uit de Kempen met een no-nonsense aanpak op maat van ieder bedrijf. Samen streven we naar unieke oplossingen. 

©2020 Design by KEMP GRAPHICS