Websites Webdesign Webshops Webdevelopment

Het online visitekaartje, ook wel website genoemd, is de basis van je online communicatie. Klanten krijgen meteen een eerste indruk binnen de 10 seconden. 

Online groeien dankzij een website op maat

Wil je ook online groeien? Meer klanten hebben? Meer offertes? Kortweg meer verkopen? Als je op alles ja antwoorden dan ben je aan het juiste adres. Het TEAM van KEMP Graphics staat te popelen om u verder te helpen.

U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van een website/webshop. Dat is niet het enige, wij helpen u ook graag verder met het optimaliseren van SEO, SEA en social media zodat u meer klanten aantrekt op uw website of webshop. 

Uniek

Elke dag komen er een 13-tal webshops bij op de Belgische markt. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat u uniek bent op ieder kanaal.

Mobiele website

Het belang van een mobiele website neemt meer en meer toe. Iedereen is in bezit van een smartphone. In België heeft er 84% één in bezit.

Doelgericht

Met behulp van een gepaste strategie zorgen we ervoor dat de doelen bereikt worden en dat uw website/webshop een succes wordt.

Groeien in 3 stappen

1

Uw bedrijf ontdekken


Het ontdekken van de klant is van essentieel belang voor uw website/webshop. Het moet dus een match worden tussen klant en website/webshop.

2

Strategie, Design en webontwikkeling


Bij iedere klant hoort een gepaste strategie. We passen de strategie toe op het eerste design. Na het eerste feedback moment gaan we het 'briljantje' ontwikkelen.

3

Opvolging en Support


Na het aanleveren van de website staan we nog steeds aan je zijde. Wij helpen graag met al jullie vragen/aanpassingen. Samen maken we van jouw website/webshop een toppertje, succes gegarandeerd!

Wat kunnen we voor jou doen?

Webdesign

Een uniek design met de nodige UX/UI-elementen om de vooropsgestelde doelen te behalen.

Website

Het design omzetten in de praktijk. Het ontwerpen van een perfecte website zodat u kan groeien.

Webshops

E-commerce groeit! Met een webshop zorgt u voor een extra verkoopskanaal. De winkel die 24/24 open is!

Landingspagina's

Een campagne of online visitekaartje kan ook bestaan uit een landingspagina. In dit model van website doet u uw verhaal op 1 pagina.

SEO

Online groeien betekent ook scoren in Google. Search Engine Optimalistie zorgt ervoor dat klanten uw website of webshop vinden.

SEA

Wil je altijd bovenaan staan in Google en ook zo top-of-mind zijn bij uw klanten? Dan kan u ook aan Search Engine Advertising doen.

Deel uw verhaal met ons

kemp wit

Adres De Kempen

Email info@kempgraphics.be

Telefoon +32 498 48 00 45 

 

Het Marketingbureau uit de Kempen

Marketingbureau uit de Kempen met een no-nonsense aanpak op maat van ieder bedrijf. Samen streven we naar unieke oplossingen. 

©2020 Design by KEMP GRAPHICS